Bedrijfsadministratie

 

U wilt als particulier uw administratieve zaken op orde hebben. Indien u door wat voor reden dan ook ondersteuning daarbij nodig heeft, stellen wij onze diensten voor u ter beschikking.

Wij kunnen u ondersteunen:

  • als u een bezwaarschrift wilt opstellen.
  • als u toeslag wilt aanvragen.
  • als u een particuliere belegger bent.
  • in het geval u als investeerder opereert.
  • als u inzicht wilt hebben uw financiële zaken.

Uit ervaring weten wij dat elk vraagstuk en de behoefte van de klant verschillend kan zijn. Onze dienstverlening zullen wij op uw behoeften en wensen laten aansluiten door met u mee te denken en vervolgens een plan opstellen. Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op!

Onze dienstverlening behelst meer dan u denkt.

 

Elke ondernemer wil zijn financiële zaken goed op orde hebben. Dat is de kracht achter verantwoord ondernemen. Indien gewenst zetten wij uw bedrijfsadministratie voor u op, met de gewenste financiële rapportages en benodigde sturingsinformatie. Wij kunnen u helpen om stap voor stap van een handmatige naar een geautomatiseerde online boekhouding over te stappen.

De regelgeving en richtlijnen op financieel gebied kunnen uitgebreid en complex zijn. De wetgeving is tevens continu in beweging. Wij kunnen u helpen door uw administratie uit handen te nemen of eventueel bepaalde onderdeel daarvan.

Wij werken met diverse online boekhoudprogramma’s. Wealth FAAS is opgeleid en gecertificeerd in Exact Online.

Heeft u personeel in dienst? Wij kunnen de salarisadministratie verzorgen en u ondersteunen met de additionele aspecten rondom loonheffing, loonstroken, arbeidsovereenkomst, verzekering en specifieke regelingen bij een CAO. 

Kortom, wij kunnen uw gehele administratie beheren terwijl u met gerust hart blijft ondernemen. Door uw administratie aan een deskundige uit te besteden krijgt u meer zekerheid over de kwaliteit in uw financiële administratie. Vanuit uw online dashboard worden betrouwbare cijfers en KPI’s weergegeven.

Uw winst is ons voordeel.

Administratiekantoor

Contact

 

 

Wealth FAAS

 

 Parkstraat 83

 2514 JG Den Haag

 06 13278928

 info@wealthfaas.com

 

 Kvk: 65330846

 BTW-nummer: NL002445949B03

 

 IBAN: NL38ABNA0425130312

 

Wealth FAAS is de handelsnaam van de vennootschap Wealth Financial Administration and Advisory Services.

 

 

 

Volg ons op social media