Contact

 

 

Wealth FAAS

 

 Parkstraat 83

 2514 JG Den Haag

 06 13278928

 info@wealthfaas.com

 

 Kvk: 65330846

 BTW-nummer: NL002445949B03

 

 IBAN: NL38ABNA0425130312

 

Wealth FAAS is de handelsnaam van de vennootschap Wealth Financial Administration and Advisory Services.

 

 

 

Volg ons op social media

 

 

 

 

 

 

 

Welkom bij Wealth FAAS

 

Wealth FAAS is een jong en dynamisch administratie- en advieskantoor dat in 2016 werd opgericht. De aanleiding om het kantoor op te richten was de passie voor het vak en de specialistische kennis en ervaring die wij kunnen bieden. Wij werken om voor het meest gecompliceerde vraagstuk een praktische oplossing te bedenken.

 

Ons kantoor begeleidt ZZP'ers en organisaties in het midden- en kleinbedrijf. Tevens bieden wij onze diensten aan particulieren die hun administratieve zaken op orde willen hebben.

 

Wealth FAAS is transparant, toegankelijk en een kantoor dat uw taal spreekt. Met ons ervaren team bieden wij een breed scala aan diensten aan op het gebied van administratie, belastingen en overige financiële zaken.

 

Aan de hand van uw wensen en behoeften stellen wij een plan op en streven ernaar om op een efficiënte manier u te ondersteunen. Wij begeleiden u vanaf het begin van uw ondernemerschap en nemen uw zorgen uit handen. Een ondernemer wil zijn tijd aan de kernactiviteiten van zijn onderneming besteden. De bijkomende zaken zoals de financiële administratie, salarisadministratie, financiële rapportages, jaarrekening en belastingaangiften kunt u aan ons uitbesteden.

 

Wij leveren al enkele jaren met veel plezier onze dienstverlening aan diverse klanten uit Den Haag en wijde omstreken. Onze relaties behoren tot de diverse rechtsvormen zoals eenmanszaak, maatschap, vof en BV.

 

 

Onze missie is om voor u de beoogde financiële partner te zijn. Uw kunt op onze betrokkenheid en betrouwbaarheid rekenen.

Administratiekantoor Wealth FAAS